Diensten

Diensten

Leneso biedt u volgende diensten aan: consultancy, helpdesk, verhuring mankracht, centrale contactpersoon voor IT, hulp in de juiste keuzes maken.

Consultancy

Het huidige netwerk analyseren en hoe het te verbeteren/veranderen met huidig of nieuw materiaal. Daarbij worden kwaliteit (stabiliteit, upgrade-mogelijkheden, uptime verhogen) en kostprijs altijd in het achterhoofd gehouden.

Helpdesk

Hulpverlening door personen met kennis op meerdere vlakken. Waardoor problemen niet enkel langs één kant bekeken worden.

Verhuring mankracht

Heeft u nood aan een gespecialiseerd persoon voor 1 taak ? Of wil u het compleet netwerk vernieuwen ?

Wij kunnen helpen met een toekomstig ontwerp en stappenplan om daar te geraken. We voeren zelf de volledige migratie uit.

Ook het periodiek onderhoud van uw netwerk, beveiliging updates en doorheen de tijd meedenken hoe het beter kan, nemen we voor ons rekening. Om zo het netwerk gedurende zijn levensloop zo stabiel en veilig te laten werken.

Centraal contactpersoon voor IT

Wij zijn een centraal aanspreekpunt voor al uw informaticabehoeften. U wilt bijvoorbeeld dat uw medewerkers van thuis uit kunnen werken en u heeft raad en advies nodig over de verschillende mogelijkheden. Wij bespreken dat met u en brengen de aanvragen voor u in orde. Wij treden ook op als technische tussenpersoon, doen aan projectopvolging, en veel meer.

Hulp in maken van de juiste keuzes

Moet u een softwarepakket kiezen voor uw zaak? Heeft u een veelbelovend pakket gevonden, maar stelt u zich de nodige vragen bij de technische kant ervan? Heeft u volgende zaken reeds gecontroleerd?

  • Werkt de applicatie sneller met meer processor kernen, of juist meer beter met hogere frequentie snelheid?
  • Is de de nieuwe software betrouwbaar? Wordt het mee geïntegreerd in andere software.
  • Welke netwerk snelheid reactie en bandbreedte zijn er nodig? Kan dit werken over het huidig netwerk?
  • Hoeveel IOPS zal dit genereren?
  • Is de applicatie veilig vanuit het ontwerp, of moet dit nog met ander trucs veilig gemaakt worden? Of zal het nooit veilig zijn?
  • Werkt het op Citrix of Remote Desktop Server?
  • Hoe gebeuren toekomstige updates? Gemakkelijk of kost dit iedere keer opnieuw manuren?
  • Welke databasestructuur wordt er gebruikt…?
  • En niet te vergeten, op welke manier gebeurt de back-up. Heeft u de mogelijkheid om delen te herstellen?

Dit is maar een fractie van de vragen die een goede IT beheerder zich stelt bij aanschaf van nieuwe software