Over ons

Over ons

Lemmens Network Solutions

Leneso heeft als doel gespecialiseerde diensten aanbieden met een no nonsense-mentaliteit.
Zwakke schakels in de infrastructuur of gebrek aan security zullen besproken worden. Kwaliteit, stabiliteit, snelheid, beveiliging alsook afwerking en een minimale downtime hebben bij ons voorrang bij een implementatie of migratie.

Meer dan 30 jaar ervaring

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring: wij werken sinds 1990 in de ICT-business. Leneso werd opgericht in 2007.

Partnership

Wij hebben een partnershap met HP, HPE, Sonicwall, Microsoft, DUO, GFI, Avepoint, Digicert, Exclaimer.

Technology-driven, niet sales-driven.

De hard- en software die we voorstellen, hebben we gekozen voor hun unieke eigenschappen.

Beveiliging volgens best practices

Beveiliging is een reis die samen met de klant gemaakt wordt. Het is soms weinig onderhandelbaar. Maar het doel moet zijn dat er zowel voor de infrastructuurpartner (hopelijk wij) als voor de klant een duidelijk beeld is van risico’s zoals ransomwares , virussen, dataverlies.

Clusters

Sinds 2008 hebben wij ervaring met High-End Microsoft Virtualisatie Clusters gebaseerd op hardware van HPE en DELL. Daarbij maken wij onsite of offsite replica’s van virtuele machines. Hierbij wil ik voor de geïnteresseerden VMWare vermelden. Ongekend is onbemind.

Eerlijkheid.

Iedereen maakt fouten, maar de kunst bestaat eruit om daar open over te praten.
Ervaring leert me dat dat de snelste weg is naar een permanente oplossing voor iedereen.

Betrokkenheid bij de taken

Wij proberen alle partijen te betrekken die nodig zijn om elk project tot een goed einde te brengen.
Wij nemen hierin de leiding, maken het ontwerp, evalueren het beveiligingsaspect en controleren op wat voor bouwstenen eventuele derde partij-software is gebaseerd. Op die manier kunnen we de klant vertellen wat hij kan verwachten en dan voeren we de implementatie uit.

Value

Wij focussen op gebruiken wat u reeds heeft, waardoor u meer waar voor uw geld heeft. Daarom kunnen we onszelf met trots een echte Value Added Reseller noemen.

Cloud Service Provider, DNS Hosting, WebHosting

We kunnen uw domein namen registreren. Indien webhosting nodig is, kan dat ook worden voorzien

We zijn zelf een Cloud Service Provider waardoor we u kunnen voorzien van de juiste abonnementen voor Microsoft, Avepoint, BitTitan, Teamviewer, en zoveel meer.

Persoonlijk contact

Wij geloven dat samenwerken met dezelfde personen tot een betere band zal leiden en tot een hogere klanttevredenheid. Zo laten we ingenieurs verantwoordelijkheid nemen over de infrastructuur van de klant. Op die manier leren zij de klant kennen en de klant de ingenieur.

Beloftes

Iedereen die me kent, weet dat ik nooit iets “beloof wat [ik] technisch niet kan waarmaken.”

Priorizaties met gezond verstand

SLA (Service Level Agreements) zijn er met het doel dat beide partijen zich in een contract kunnen vinden.

Spijtig genoeg ondervinden wij in de praktijk dat gezond verstand verloren gaat, maar men heeft zich wel gehouden aan de SLA’s. Wij geloven nog altijd in persoonlijk contact gecombineerd met correcte dienstverleningen. Als iets dringend is, moet er gehandeld worden. Als u zich kunt vinden in deze doestellingen, vergeet ons vooral niet te contacteren.

Landurige zakenrelaties

Wij verkopen niet enkel, wij proberen ook langdurige zakenrelaties op te bouwen. Zo hebben we klanten die al meer dan 20 jaar van onze dienstverlening genieten. Mijn dank aan elk van hen.

We vragen wel wederzijdse communicatie en een tegemoetkoming in verband met een minimum aan infrastructuurspecificaties. Zo kunnen wij garant staan voor een degelijk netwerk en dan kunnen beide partijen op beide oren slapen. De tijden van slechte back-ups, geen beveiliging, of undersizing moeten gedaan zijn.

Praktijkervaring met geërfde netwerken

Bij nieuwe klanten maken we altijd een inventaris van hun infrastructuur. Tot mijn spijt moet ik vaststellen dat beveiliging alsook back-up zwaar worden verwaarloosd. In die gevallen ging het veelal om een probleem van verantwoordelijkheid of te veel vertrouwen.

Firewalls die gewoon alles toelaten, een back-up die niet wordt opgevolgd, cloud-implementaties zonder back-up? Het ergste vind ik altijd dat er bij controle zichtbaar wordt dat er zaken op de factuur staan die nooit geleverd zijn, en zelfs dat er zaken gefactureerd zijn die nooit werden geïmplementeerd. Ik heb het allemaal al gezien. Het is zelfs zo erg dat het bijna niet meer geloofwaardig klinkt.

Daarna maken we een design op basis van de minimumnoden in een geprioriteerde volgorde, zodat voor iedereen duidelijk wordt wat belangrijk is, en wat wenselijk is. Zo weten alle partijen waar we naartoe kunnen werken in de toekomst.